ZCT 205/3 - Mekanik Kuantum - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZCT 205/3 - Mekanik Kuantum Masa : 3 jam