ZAT 283/3 - Instrumentasi - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNTVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZAT 283/3 - Instrumentasi Masa : 3 jam