ZCU 100 /2 - Tenaga dan Persekitaran - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZCU 100 /2 - Tenaga dan Persekitaran Masa : 2 jam