ZCT 104E/3 - Physics IV (Modern Physics) [Fizik IV (Fizik Moden] - February - March 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2004/2005 February - March 2005 ZCT 104E/3 - Physics IV (Modern Physics) [Fizik IV (Fizik Moden] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam ]