ZCA 102/4 - Fizik II (Keelektrikan dan Kemagnetan) - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZCA 102/4 - Fizik II (Keelektrikan dan Kemagnetan) Masa : 3 jam