STW232 - Psikologi Untuk Pekerja Sosial - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA ngeriksaan Semester Kedua Sldang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 STW232 — Psikologi Untuk Pekerja Sosial Masa: 3 jam