STW218 — Teori dan Amalan Kerja Komuniti - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 STW218 — Teori dan Amalan Kerja Komuniti Masa: 3jam