STU333 - Seminar Kerja Sosial - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 STU333 - Seminar Kerja Sosial Masa: 3 jam