SPU312 - Teori dan Praktik Penyelesaian Konflik - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 SPU312 - Teori dan Praktik Penyelesaian Konflik Masa: 2 jam