SPU311 — Ideologi-Ideologi Dunia Ketiga - Februari - Mac2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac2001 SPU311 — Ideologi-Ideologi Dunia Ketiga Masa: 3jam