SEU331 — Kewangan Antarabangsa - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 SEU331 — Kewangan Antarabangsa Masa: 3 jam