SEP222 - Matematik Untuk Ahli-Ahli Ekonomi - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAJNS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 SEP222 - Matematik Untuk Ahli-Ahli Ekonomi Masa: 3 jam