SBW322 - Perindustrian dan Pembangunan Antarabangsa - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 SBW322 - Perindustrian dan Pembangunan Antarabangsa Masa: 3 jam