SBW221 - Teknologi dan Masyarakat - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sldang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 SBW221 - Teknologi dan Masyarakat Masa: 3 jam