SBW202 — Dasar Ekonomi dan Pembangunan Malaysia - Februari -Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 SBW202 — Dasar Ekonomi dan Pembangunan Malaysia Masa: 3jam