SBU343 — Pengurusan Sistem Kesihatan - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 SBU343 — Pengurusan Sistem Kesihatan Masa: 3 jam