SBU342 — Institusi-Institusi Pembangunan Islam - Februari/Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac2001 SBU342 — Institusi-Institusi Pembangunan Islam Masa: 3 jam