SAW203 — Teori Tingkahlaku Manusia dan Masyarakat - Februari - Mac2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac2001 SAW203 — Teori Tingkahlaku Manusia dan Masyarakat Masa: 3 jam