SAU305 - Jenayah dan Tingkahlaku Penjenayah - Februari - Mac 2001 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 SAU305 - Jenayah dan Tingkahlaku Penjenayah Masa : 3 jam