RQK 354 - Amalan Profesional Ukur Bahan - Februari - Mac 2001 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 RQK 354 - Amalan Profesional Ukur Bahan Masa: 3 jam