RPK 535 — Perancangan Wilayah Dan Desa - Februari - Mac 2001 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 RPK 535 — Perancangan Wilayah Dan Desa Masa: 3 jam