RPK 332 — Rekabentuk Bandar - Februari - Mac 2001 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sldang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 RPK 332 — Rekabentuk Bandar Masa: 3 jam