RPK 323 — Perancangan Dan Pembangunan Pelancongan - Februari - Mac 2001 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Bidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 RPK 323 — Perancangan Dan Pembangunan Pelancongan Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan pcpcriksaan ini.