RMK 356 - Pengurusan Binaan Dan Kewangan - Februari - Mac 2001 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sldang Akademik2000/2001 Februari/Mac 2001 RMK 356 - Pengurusan Binaan Dan Kewangan Masa: 3 jam