RMK 252 — Pengantar pengurusan Projek - Februari - Mac 2001 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidung Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 RMK 252 — Pengantar pengurusan Projek Masa: 3 jam