REG 162 — Pengenalan Struktur - Februari - Mac 2001 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik2000/2001 Februari/Mac 2001 REG 162 — Pengenalan Struktur M21521: 3 jam