ATW 261 - Prinsip Kewangan - Februari - Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ATW 261 - Prinsip Kewangan Masa : 3 jam