ATW 108/ACW 102 - Makroekonomi - Februari - Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ATW 108/ACW 102 - Makroekonomi Masa : 3 jam