AMP 347 - Pemasaran Strategi - Februari - Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSlTl SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AMP 347 - Pemasaran Strategi Masa : 3 jam