AMP 345 - Pengurusan Jualan - Februari - Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSlA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AMP 345 - Pengurusan Jualan Masa : 3 jam