AMP 344 - Pengiklanan - Februari - Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AMP 344 - Pengiklanan Masa : 2 ½ jam