AKW 201 - Pemasaran - Februari/Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AKW 201 - Pemasaran Masa : 2 jam