AKW 104/AKW 102 - Perakaunan dan Kewangan - Februari - Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AKW 104/AKW 102 - Perakaunan dan Kewangan Masa : 3 jam