AFW 362 - Pengurusan Institusi Kewangan dan Pasaran - Februari - Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AFW 362 - Pengurusan Institusi Kewangan dan Pasaran Mesa: 3 jam