AFU366 - Opsyen Dan Pasaran Hadapan - Februari/Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AFU366 - Opsyen Dan Pasaran Hadapan Masa : 3 jam