ACW 251 - Pengauditan AAW 314 — Pengauditan 1 - Februari-Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ACW 251 - Pengauditan AAW 314 — Pengauditan 1 Masa : 3 jam