ACW 241AAW 315 - Percukaian 1 - Februari-Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSlTI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 FebruarilMac 2001 ACW 241IAAW 315 - Percukaian 1 Masa : 3 jam