ACW 212 - Perakaunan Korporat 1 - Februari-Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac2001 ACW 212 - Perakaunan Korporat 1 Masa : 3 jam