ACP 112/ACW 112 - Perakaunan Kewangan dan Pelaporan 1 - Februari - Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ACP 112/ACW 112 - Perakaunan Kewangan dan Pelaporan 1 Masa : 3 jam