JAJ 232 - KEJURUTERAAN PENGANGKUTAN DAN LALU LINTAS Mei/Jun 1996 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1995/96 Mei/Jun 1996 JAJ 232 - KEJURUTERAAN PENGANGKUTAN DAN LALU LINTAS Masa: [ 3 jam ]