JAH 222/3 - ASAS MEKANIK BENDALIR Mei/Jun 1996 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1995/96 Mei/Jun 1996 JAH 222/3 - ASAS MEKANIK BENDALIR Masa: [ 3 jam ]