JUM 201 - MATEMATIK KEJURUTERAAN III Mei/Jun 1996 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1995/96 Mei/Jun 1996 JUM 201 - MATEMATIK KEJURUTERAAN III Masa : [ 3 jam ]