AAW 322 - Perakaunan Kewangan Lanjutan II - Februari-Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AAW 322 - Perakaunan Kewangan Lanjutan II Masa : 3 jam