JMS 311 - SEJARAH POLITIK MALAYSIA MODEN Mei/Jun 1996 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1995/96 Mei/Jun 1996 JMS 311 - SEJARAH POLITIK MALAYSIA MODEN Masa: [ 3 jam ] ARAHAN KEPADA CALON Sila pastikan bahawa kertas soalan peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab EMPAT soalan.