AAW 312 - Perakaunan Kewangan Pertengahan II - Februari-Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AAW 312 - Perakaunan Kewangan Pertengahan II Masa: 3 jam