AAP 326 - Seminar Teori dan Isu Perakaunan - Februari-Mac 2001 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 AAP 326 - Seminar Teori dan Isu Perakaunan Masa : 3 jam