RDG 333 - Rekabentuk Dalaman - Februari 2000 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 RDG 333 - Rekabentuk Dalaman Masa: 3 jam