JHH 351 - Pergerakan Protes Di Tanah Melayu, Sarawak Dan Sabah Pada Abad Ke-19 Dan Awal Abad Ke-20 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 1992)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92