RLD 508 - Penilaian lmpak Alam Sekitar - Februari 2000 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Pepcriksaan Semester chua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 RLD 508 - Penilaian lmpak Alam Sekitar Masa: 3 jam