RHS 508 — Pengurusan Dan Kewangan - Februari 2000 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2000)
UNIVERSITI SAlNS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 RHS 508 — Pengurusan Dan Kewangan Masa: 3 jam